ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ

 

 

 


 

Η ζωή στο δρόμο είναι δύσκολη και εσείς το ξέρετε καλά. Πολλές ώρες, διαφορετικές βάρδιες, δύσκολες συνθήκες, απαιτητικοί πελάτες… Αλλά λατρεύετε τη δουλειά σας. Τώρα, έχετε ένα νέο σύμμαχο στο πλευρό σας!
 

Τα ελαστικά BFGoodrich® για φορτηγά και λεωφορεία ήρθαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και στην Ευρώπη.
 

Από το 1914, τα αγωνιστικά ελαστικά BFGoodrich® έχουν αποδείξει τις επιδόσεις τους στις μεγαλύτερες προκλήσεις και αγωνιστικές διαδρομές, όπως στον αγώνα Baja 1000, στο παγκόσμιο κύπελλο Cross-Country Rally και στο Dakar, κατακτώντας πολλά τρόπαια και νίκες όλα αυτά τα χρόνια.
 

Οδηγοί φορτηγών από διάφορες χώρες επιβεβαιώνουν την ανθεκτικότητά τους. Είτε διανύετε μεγάλες διαδρομές, είτε οδηγείτε μέσα στη ζούγκλα της πόλης, είτε περνάτε μέσα από χώμα και πάγο, τα BFGoodrich® παραμένουν ακέραια στο φορτηγό και πάντα στο πλάι του οδηγού. Για οδηγούς βαρέων φορτηγών, οδηγούς ανατρεπόμενων, οδηγούς λεωφορείων, οδηγούς υπεραστικών λεωφορείων και διανομείς, υπάρχουν ελαστικά για όλες τις συνθήκες οδήγησης και απαιτήσεις επιδόσεων. 
 

Πάρτε τα κλειδιά σας. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά. Και πολύ σκληρή μάλιστα!
 

Ξένοιαστες μεταφορές

 

Προτιμάτε την ξένοιαστη οδήγηση ή να είστε καθηλωμένοι στο δρόμο; Δεν είναι δύσκολη η απάντηση! Τα ελαστικά BFGoodrich® δουλεύουν τόσο σκληρά όσο κι εσείς, οδηγώντας το φορτηγό σας σε τεράστιες αποστάσεις, και κυρίως οικονομικά!
 

Αντοχή σε δύσκολες αποστολές 

Φόβος για τα μεγάλα φορτία τέλος! Ο κατασκευαστικός κλάδος είναι πολύ ανεπτυγμένος στην Ευρώπη και κανείς δεν έχει χρόνο για προβλήματα. Στιβαρά ελαστικά με δυνατό κράτημα σε πέτρες, χώμα και άσφαλτο θα σας βγάζουν ασπροπρόσωπους στο εργοτάξιο, κάθε μέρα. 
 

Επιλέγοντας τη συντομότερη διαδρομή

Ποια είναι η απόστασή σας από τα μπροστινά οχήματα όταν βρέχει; Όταν έχετε να κάνετε χιλιάδες παραδόσεις και παραλαβές, είναι φορές που θα προτιμούσατε να είστε μόνοι σας στο δρόμο! Όπως και οι οδηγοί, τα ελαστικά BFGoodrich®, είναι αξιόπιστα, δουλεύουν σκληρά και αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες, ώστε να διατηρείτε την ετοιμότητα και την ευελιξία σας.
 

Πάντα σε εγρήγορση στο δρόμο

Μα, από πού βγήκε αυτό το ποδήλατο; Τα ελαστικά λεωφορείων BFGoodrich® είναι οι σύμμαχοί σας για την ασφάλεια των επιβατών όταν τους μεταφέρετε εγκαίρως στον προορισμό τους. Και ξέρετε ότι τα ελαστικά είναι αξιόπιστα επειδή το ειδικό λογισμικό παρακολούθησης σας λέει πότε πρέπει να προγραμματίσετε τη συντήρησή τους, χάρη στο ενσωματωμένο τσιπ RFiD. Εσείς απλά συγκεντρωθείτε στο δρόμο.
 

Ταξίδια σε διαφορετικά τοπία

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας αυτοκινητόδρομος για οδήγηση; Τα ελαστικά BFGoodrich® για υπεραστικά λεωφορεία εκπέμπουν μειωμένο θόρυβο και οι επιβάτες νιώθουν άνετα, με τη σιγουριά ότι είναι ασφαλείς και ότι σε λίγες ώρες θα ανακαλύψουν ένα νέο προορισμό. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
BFG-TRK-Dumper-BL
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Στο εργοτάξιο, τα καταφέρνουμε εντός και εκτός δρόμου, στο χώμα και στη λάσπη, προσέχοντας πάντα το φορτίο μας και τον προϋπολογισμό μας.

ΠΡΟΒΟΛΗ 12
BFG-TRK-Truck 2-BL
ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Δρόμος σημαίνει περιπέτεια. Η πρόκληση για εμάς είναι να παραδίδουμε τα εμπορεύματα, στην ώρα τους και χωρίς να ξεφεύγουμε από τον προϋπολογισμό μας. 

ΠΡΟΒΟΛΗ 5
BFG-TRK-Light truck-BL
ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο στο δρόμο. Οδηγούμε με ηρεμία και ασφάλεια προς τον τελικό προορισμό μας.

ΠΡΟΒΟΛΗ 7
BFG-TRK-Bus-BL
ΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Μας αρέσει να κρατάμε τους δρόμους ήσυχους κάνοντας ταυτόχρονα οικονομία, καθώς ξεκινάμε τη βάρδια μας και εκτελούμε το δρομολόγιο, στην ώρα μας και με ασφάλεια.

ΠΡΟΒΟΛΗ 3
BFG-TRK-Coach-BL
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Είμαστε οι αξιόπιστοι οδηγοί που μεταφέρουμε τους επιβάτες με ασφάλεια και ηρεμία σε γνωστούς αλλά και νέους προορισμούς.

ΠΡΟΒΟΛΗ 2
OΛΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

Δεν υπάρχει ακόμα περιγραφή για αυτό.

ΔΕΙΤΕ OΛΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Η BFGoodrich® εξοπλίζει το φορτηγό ή το λεωφορείο σας όπου κι' αν είστε. Βρείτε εδώ έναν αντιπρόσωπο ελαστικών, γρήγορα και εύκολα!
Η τοποθεσία μου